logo-2-150x34logo-2-150x34logo-2-150x34logo-2-150x34
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • آکادمی ویلرنو
  • اپلیکیشن ویلرنو
  • درباره ما
  • تماس با ما

 

این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا، مجبور هستیم بیشتر وقتمان را در قرنطینه خانگی بگذرانیم. فیلم تماشا کردن یکی از راه هایی است که می تواند در عین حال که شما را سرگرم میکند، مطالب آموزنده ای هم در اختیارتان قرار بدهد. اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که داستان فیلم برایتان مهم است، حتما این مقاله را تا انتها بخوانید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید فیلم های برتر جهان بیشتر بر اساس داستان ها و شخصیت های واقعی ساخته شده اند. فیلم های ساخته شده بر اساس داستان های واقعی، ما را به شکلی باور نکردنی با گذشته در ارتباط قرار می دهند. هر کدام از ما می توانیم فقط یک زندگی داشته باشیم. اما فیلم های تاریخی دریچه هایی هستند برای ورود به زندگی ای که ممکن بود اگر در زمان، مکان و شرایط دیگری به دنیا آمده بودیم، داشته باشیم.

درادامه، داستان 10 فیلم برتر که بر اساس داستان واقعی انتخاب شده اند را برایتان آورده ایم.

بعد از ظهر سگی (1975)

شخصیت اصلی این فیلم اسمش سانی است که آل پاچینو نقش آن را بازی میکند. داستان از این قرار است که سانی برای خرج عمل معشوقه اش، تصمیم می گیرد با دوستش ساول، از بانک دزدی کنند. با سر و صدای مردم، پای پلیس به ماجرا کشیده میشود. آن ها مجبور می شوند کارمندان بانک را گروگان بگیرند. به مدت 14 ساعت در بانک بودند و این زمان عذاب آور در فیلم به تصویر کشیده شده است. پس از اکران فیلم ، ووتوویچ در نامه ای از زندان شکایت کرد که این فیلم فقط “30٪ واقعیت دارد. البته ناگفته نماند که او گفت بازیگری آل پاچینو بی عیب و نقص است.

 

همه مردان رئیس جمهور (1976)

شاید کمتر فیلمی بتواند در 8 رشته نامزد اسکار شود و 4 جایزه اسکار را به دست آورد. فیلم همه مردان رئیس جمهور (All the President’s Men) داستان پیچیده و حساسی دارد. با این حال یکی از فیلم هایی است که با همه سلیقه ها سازگار است. 20 سال بعد ، کن رینگل، نویسنده قدیمی، آن را “بهترین فیلم ساخته شده در مورد حرفه روزنامه نگاری” خواند. فیلم همه مردان رئیس جمهور بازیگران فوق العاده ای که دارد. علاوه بر آن در بخش کارگردانی هم بسیار قدرتمند کار کرده است.

داستان این فیلم بر اساس یک ماجرای واقعی که در 17 ژوئن 1972 رخ داده است، نوشته شده است. فیلم همه مردان رئیس جمهور با دستگیری 5 سارق در ستاد فرماندهی دموکرات ها شروع می شود. پس از آن دو گزارشگر که یکی تازه کار و دیگری پرانرژی و پیگیر هستند، وارد ستاد فرماندهی می شوند و داستان وارد مرحله تازه ای می شود.

 

سلما (2014)

در 7 مارس 1965، هنگامی که تظاهر کنندگان حق رای میخواستند که از پل ادموند پتوس در سلما رد شوند، با پلیس های مصلح درگیر شدند. در این روز که بعدها به آن لقب “یکشنبه خونین” دادند، 17 نفر در بیمارستان بستری شدند. اما معترضین (به رهبری مارتین لوتر کینگ جونیور ، جان لوئیس ، هوسه ویلیامز و دیگر رهبران حقوق مدنی) تسلیم نشدند. این اتفاق زمینه ای برای ساخت فیلم سلما به کارگردانی Ava DuVernay قرار گرفت.

 

اسپات لایت  (2015)

در سال 2001 اتفاقی واقعی و تکان دهنده رخ داد. فیلم سینمایی اسپات لایت (spotlight) این اتفاق را به ما نشان می دهد. قبل از رفتن به سراغ داستان فیلم، این را بدانید که در سال 2016 اسکار بهترین فیلم  و بهترین فیم نامه غیر اقتباسی را کسب کرد. همچنین نامزد دریافت 6 جایزه اسکار شد. در فیلم سینمایی اسپات لایت مارک روفالو ، راشل مک آدامز و مایکل کیتون به عنوان اعضای یک تیم واقعی از روزنامه نگاران ایفای نقش می کنند. در این فیلم تلاش سه خبرنگار در بوستون گلوب برای کشف تاریخ سو استفاده جنسی نمایش داده شده است. اسپات لایت نیز به معنی نورافکن است که به بخشی از تحریریه روزنامه بوستون گلوب می گفتند.

این فیلم تا حد زیادی به واقعیت نزدیک است و بر اساس افراد واقعی ساخته شده. بازیگران این فیلم آن قدر این نقش ها را خوب بازی کردند که شخصیت واقعی این نقش ها از دیدن فیلم شوکه شدند. یکی از قربانیان این سو استفاده جنسی، پاتریک مک سورلی بود. این شخص در ادامه به دیگر قربانیان کمک کرد و از آن ها حمایت کرد. پاتریک سرانجام شومی در انتظارش بود و بر اثر استفاده زیاد از مواد مخدر درگذشت. نتیجه تحقیقات این خبرنگاران شوک بزرگی به جامعه وارد کرد. در نهایت مشخص شد که بیش تر از 87 کشیش با درجریان گذاشتن کلیسا، به کودکان تعرض کرده اند. همچنین کلیسا با نفوذی که داشت بر کار آن ها سرپوش گذاشت. فیلم سینمایی اسپات لایت  یکی از مهم ترین فیلم ها در زمینه دنیای روزنامه نگاران حرفه‌ای است.

 

اشک ها و لبخند ها (1965)

اسم اصلی این فیلم آوای موسیقی است. اما در ایران با نام اشک ها و لبخند ها به نمایش در آمد. فیلم اشک ها و لبخند ها در سال 1965 توسط رابرت وایز ساخته شد. یکی از منتقدین می گوید این فیلم همه چیز دارد: صحنه های رمانتیک، موسیقی، بچه های شیرین، اشارات مذهبی، ماجراجویی و… . این فیلم برنده جوایز ارزشمند زیر شد:

  • بهترین کارگردان
  • دریافت اسکار در رشته های بهترین فیلم
  • کاندید بهترین بازیگر نقش اول زن برای جولی اندروز
  • بهترین صدابرداری
  • کاندید اسکار فیلمبرداری و طراحی لباس
  • کاندید اسکار نقش مکمل زن برای پگی وود

جولی اندروز در نقش ماریا در فیلم The Sound of Music از تپه های اتریش در حال دویدن است. احتمالا این یکی از شناخته شده ترین صحنه های آغازین تاریخ سینما است. . این فیلم براساس خاطرات ماریای واقعی ، داستان یک راهبه با روحیه عالی را به تصویر می کشد. ماریا به آواز خواندن و رقصیدن علاقه زیادی داشت. قبل از جنگ جهانی دوم بود که 7 بچه را با آواز خواندن تشویق کرد. ماریا با گئورگ فون تراپ (که در واقعیت 25 سال از او بزرگتر بود) ازدواج کرد. در سال 1937 به عنوان گروه کر، خانواده فون تراپ به اروپا سفر کردند. سال بعد آنها از اتریش خارج و راهی نیویورک شدند. در آنجا اولین کنسرت آمریکایی خود را در دسامبر 1938 برگزار کردند.

اشتراک
0
هانی
هانی

مطالب مرتبط

11 اسفند 1399

25 کاربرد کلمه give


ادامه مطلب
10 اسفند 1399

آیا زبانی که یادگرفته ایم را فراموش می کنیم؟


ادامه مطلب
9 اسفند 1399

آیا یادگیری زبان به میزان هوش ربط دارد؟


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در

خبرنامه ویلرنو


    کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به ویلرنو است. 1399